Bornholms alternative Gæste- og Kursussted

Soldalen_2013.jpg

Gæste- og Kursussted Soldalen

SOLDALEN ligger lidt gemt, men centralt på Nordbornholm. Der er 6 km til tre sider til vandet.I alt 8 hyggelige ferielejligheder/huse, landsbyagtigt placeret i vores store have, indbyder til FERIE PÅ LANDET. Ro og oplevelser for hele familien midt i den særlige bornholmske natur.
Børnene oplever spændende feriedage – på Soldalen bor der blandt andet : får, ænder, høns, geder, kaniner, kat og vores gårdhund Asta. Et bålsted indbyder til grill- og snobrødsaftener.

Om sommeren bages der en gang om ugen pizza i vores stenbageovn. I hovedsæsonen tilbyder vi familieferie med halvpension - 5 dage om ugen forkæler vores haverestaurant med velsmagende regionale retter. Lejlighederne er hver for sig unikt byggede og hver familie har sin egen solterrasse med havemøbler. Barneseng, høj stol, klapvogn,… kan lånes.

VELKOMMEN PÅ SOLDALEN

Velkommen til Gæste- og Kursussted Soldalen - Bornholm Brændesgårdshaven  Borregård  El-cykler cykeludlejning  Hesthavens Outdoor
23.10.2021 - Dagens vittighed: Piger kedede mig - og det gør de fortsat. Jeg elsker Mickey Mouse højere end nogen kvinde, jeg har kendt - Walt Disney


li nu 161 besøger online.